publicado 26-12-2012 en Notícies i esdeveniments Kids

El Meu Primer Festival i Verdi Kids s’uneixen per oferir: El Meu Primer Verdi

logo_catD’una banda, El Meu Primer Festival (Festival Internacional de Cinema Infantil de Barcelona), dedicat a descobrir al públic escolar i familiar cinema infantil plural i creatiu, ha celebrat amb gran èxit d’assistència i amb molt bona resposta per part dels mitjans de comunicació, la seva cinquena edició als Cinemes Verdi. D’altra banda, l’espai cultural Verdi Kids, dedicat a oferir a nens i pares una selecció del millor cinema d’animació infantil, amb un objectiu marcadament didàctic i pedagògic, ha complert més d’un any. Aquest any, tots dos projectes uneixen les seves forces amb l’objectiu comú d’omplir un buit i oferir una programació de cinema d’animació orientada al fet que els més petits puguin anar al cinema: El Meu Primer Verdi.

El segell de programació d’El Meu Primer Verdi serà un segell de qualitat, artística i pedagògica, on nens i nenes podran gaudir de peces boniques i diferents adequades a cada grup d’edat. Una programació que convida a pares i mares (i altres acompanyants!) a iniciar als seus fills al cinema, i a fer-ho amb propostes diferents al cinema més comercial.

El Meu Primer Verdi, que tindrà lloc els diumenges al matí a les 11:30h als Cinemes Verdi Park, arrenca amb una programació d’hivern pels mesos de gener i febrer de 2013, amb tres programes que es repetiran entre dues i tres vegades cadascun.

Programació Gener – Febrer 2013

13 i 27 de Gener: Contes d’hivern

Recomanat a partir de 2 anys

Dues històries tendres i boniques que enlluernaran als més petits amb la màgia de l’hivern i el Nadal.

· Una nina a la neu (Co Hoedeman, Canadà, 1998, 14’. Doblat al català.)

· El ninot de neu (Dianne Jackson, Regne Unit, 1982, 26’. Sense diàlegs.)

Ninot de neuNina a la neu

 

20 de Gener i 10 de Febrer: El meu veí Totoro

Recomanat a partir de 4 años

Un pare i les seves dues filles es traslladen a una nova casa en el camp, mentre la mare es recupera d’una malaltia en l’hospital. Satsuki i Mei, dues germanes alegres, valentes i imaginatives entaularan amistat amb Totoro, un esperit del bosc, i descobriran que la nova llar i el seu entorn estan plens de sorpreses màgiques.

Una pel·lícula humanista i fabulosa signada per un dels mestres de l’animació contemporània: Hayao Miyazaki.

 · El meu veí Totoro (Hayao Miyazaki, Japó, 1988, 86′. Versió doblada al català.)

totoro_rgb_650

3, 17 i 24 de Febrer: Perdut i trobat

Recomanat a partir de 4 anys

Una sel·lecció de contes traslladats al cinema que ens parlen de l’amistat i el desig de ser estimats.

· Pink Nanuq (Jeanine Reutemann, Suïssa, 2009, 6’. Sense diàlegs.)

· L’aneguet feliç (Gili Dolev, Regne Unit, 2009, 9’. Sense diàlegs.)

· Perdut i trobat (P. Hunt, Regne Unit, 2008, 24’. Diàlegs en anglés amb subtítols en castellà.)

Pink Anuk, El patito feliz y Perdido y encontrado

El Meu Primer Verdi és una iniciativa conjunta entre els Cinemes Verdi (i la seva programació estable de cinema infantil Verdi Kids) i Modiband Projectes Culturals (organitzadors d’El Meu Primer Festival). Amb la col·laboració de Froggies y Petit Bcn.

logo El Meu Primer VerdiMés informació faci click aquí

http://youtu.be/Uz-v0pteUfM