Un peix fora del mar, estrena el 4 d’octubre

El divendres 4 d’octubre estrenem la pel·lícula “Un peix fora del mar” dirigida per Aun Hoe Gou. Aquesta pel·lícula és el primer llargmetratge d’animació digital creat pel prestigiós estudi Silver Ant, que es llança amb aquesta superproducció al món dels llargmetratges i que ha collit un gran èxit al voltant del món.

Sinopsi

Els caçadors furtius roben dotzenes d’ous de tauró de l’escull on viu en Pup. Valent com és, decideix llançar-se al rescat dels seus germans encara que per això hagi d’enfrontar-se a un gran desafiament: sortir a la superfície, al temible món dels éssers humans. Un lloc desconegut, bell i també perillós, més emocionant del que podria imaginar un tauró de bambú com ell. Preocupat per la seguretat d’en Pup, el tauró Julius s’embarca en la seva pròpia aventura per trobar al seu millor amic. Units, lluitaran contra els malvats caçadors per preservar la riquesa del mar.

Premis

Anugerah Karyawan Animasi 2011: Premi Millor Animador 3D, Millors Efectes Visuals, Millor Muntatge d’Animació i Millor Animació.
Kre8tif! 2010: Premi Millor Director, Millor Producció, Millor Edició y Millor Producció d’Audi a la categoria d’Animación/VFX.

 

Un peix fora del mar - fotograma2

Una divertida aventura plena d’acció i de personatges entranyables, que conté un poderós missatge pels més petits: Els oceans i els seus habitants són un bé necessari per a la vida, que entre tots hem de cuidar i defensar.