Reposició de REQUISITOS PARA SER UNA PERSONA NORMAL a La festa de l’espectador

Fiesta de l'espectador - REQUISITOS PARA SER UNA PERSONA NORMALA La festa de l’espectador del proper dimarts 24 de novembre projectarem Requisitos para ser una persona normal, la colorista òpera prima de Leticia Dolera. La pel·lícula compta amb grans actors i promeses del cinema espanyol com David Verdaguer, Carmen Machi, Alexandra Jiménez, Miki Esparbé i la guanyadora de dos Goya, Silvia Munt.

Cal destacar que aquesta divertidíssima rom-com ha estat premiada al Festival de Màlaga a les categories de millor fotografia, millor muntatge, i millor guionista novel, a més de guanyar el premi SIGNIS i la menció del jurat jove del mateix.

María de les Muntanyes és una noia de 30 anys una miqueta peculiar i amb un objectiu: convertir-se en una persona normal. Per a això, elabora una llista amb els requisits fonamentals per ser-ho, s’adona que no compleix cap d’ells i es proposa fer tot el possible per complir-los.

 

Compra aquí tu entrada anticipada