Assisteix al passi especial de “13 minutos”

La projecció es durà a terme aquest dijous 10 de novembre a les 20:15h als Cinemes Verdi (C/ Verdi 32, Barcelona) per només: 3,90 EUROS i 2,90 EUROS SI ETS AMIC DEL VERDI (SUBJECTE A DISPONIBILITAT D’AFORAMENT).

13 MINUTOS (“Elser”) està dirigit per Oliver Hirschbiegel,(“El Hundimiento”) i interpretat per Christian Friedel (“La cinta blanca”) en el paper protagonista, Katharina Schüttler (“Oh Boy”) i Burghart Klaussner (“La cinta blanca”). Basada en fets reals, va ser presentada en el Festival de Berlín 2015. Un retrat emocionant i emotiu d’un home que va decidir actuar contra la barbàrie.

Georg Elser va ser un home que va poder haver canviat la Història i salvar milions de vides si hi hagués comptant amb tretze minuts més. Aquest és el temps en el qual la bomba que havia preparat hagués acabat amb la vida d’Adolf Hitler. Però no va succeir així i el 8 de novembre de 1939, Hitler va abandonar l’escena de l’atemptat massa ràpid i Elser va fracassar.

Mira aquí el tràiler