publicado 14-12-2015 en Notícies Verdi, Promocions

Samba a La festa de l’espectador

SAMBAA La festa de l’espectador, dimarts 15 de desembre, projectarem l’última pel·lícula dels productors, directors i el protagonista d’Intocable. Una comèdia social que explica una història emotiva i universal amb personatges entranyables. Protagonitzada pel guanyador del César Omar Sy (Intocable), la dues vegades guanyadora del César Charlotte Gainsbourg (Melancolía). Una comèdia estimulant amb un repartiment fantàstic.

Una dona que ha hagut de deixar el seu treball d’alta executiva a causa de l’estrès, s’apunta com a voluntària a una ONG que presta la seva ajuda a persones immigrants. Un dia coneix a *Samba, un atractiu senegalès amb tendència a veure’s involucrat en embolics. Entre ells s’entaula una relació tan honesta i romàntica com a imprevisible.

Toledano i Nakache evidencien el seu indiscutible talent per submergir-se en aigües tèrboles sense naufragar (…) magnífic treball desenvolupat per Sy i Gainsbourg.” Lluís Bonet Mojica -La Vanguardia- 

Per els qui van riure i van plorar amb Intocable. (…) Samba funciona com un tir, autoconscient i orgullosa.“ Álex Montoya -Fotogramas- 

 

Compra aquí la teva entrada anticipada