Mustang a La festa de l’espectador

MUSTANG

A la propera Festa de l’espectador, dimarts 5 de gener, projectarem l’òpera primera de la francesa-turca Deniz Gamze Ergüven, Mustang. Descrita com la versió turca de “Las vírgenes suicidas“, aquesta joia presentada al Festival de Cannes 2015 va estar premiada amb el premi Europa Cinemas Label, triat pels exhibidors en la Quinzena de Realitzadors.

Començament de l’estiu. En un remot poble de Turquia, cinc nenes liderades per la més jove, la rebel Lale de 13 anys, creixen en una família obsessionada amb la tradició, i específicament, amb la virtut de les noies. La seva lluita per la llibertat es converteix en un magnífic i commovedor pols entre el passat i el present en la Turquia actual.

Globus d’Or Nominada a Millor pel·lícula de parla no anglesa
Premis del Cinema Europeu Premi Discovery (millor òpera primera)
Premis Goya Nominada a millor pel·lícula europea
Independent Spirit Awards Nominada a Millor pel·lícula estrangera
National Board of Review (NBR) Premi a la llibertat d’expressió
Satellite Awards Nominada a Millor pel·lícula de parla no anglesa
Critics Choice Awards Nominada a Millor pel·lícula de parla no anglesa
Festival de Valladolid – Seminci 6 premis, inclou. Espiga de Plata
Festival de Sevilla Premio del Públic
Festival de Sarajevo Millor pel·lícula

 

Compra aquí la teva entrada anticipada