publicado 15-01-2016 en Col·laboradors, Notícies Verdi, Promocions

Café Salambó

El Cafè Salambó, un referent gastronòmic i cultural en la Vila de Gràcia, obre cada dia les seves portes al carrer Torrijos ocupant les naus del que en el seu moment fos una fàbrica tèxtil. 

A partir de les 12 del migdia i fins a la nit, en el Salambó podràs gaudir del que més et vingui de gust, des d’un aperitiu fins al menú de migdia, un bon sopar en sortir del cinema o una copa relaxada… potser un dels còctels que amb tanta manyaga prepara el nostre barman.

Els trobareu en c/Torrijos, 51 (al costat de l’entrada Verdi Park). Per a més informació podeu visitar la seva pàgina web: www.cafesalambo.com

Promoció

Gaudireu d’un 10% de descompte mostrant el vostre carnet d’Amics del Verdi i l’entrada de la pel·lícula que hàgiu vist -o aneu a veure-. Aquesta promoció no inclou acompanyants ni és vàlida divendres i dissabtes.

Foto Cafe Salambo