Dios mío, ¿pero qué te hemos hecho? en La festa de l’espectador

dios mioA La festa de l’espectador de dimarts 23 de febrer, tornaràs a tenir l’oportunitat de veure una de les comèdies franceses més reeixides dels últims anys: Dios mío, ¿pero qué te hemos hecho? (Philippe de Chauveron, 2014). Convertida en un autèntic fenomen de taquilla en tota Europa, la pel·lícula està protagonitzada per un repartiment coral encapçalat per Christian Clavier (Los visitantes, Asterix y Obélix contra César).

Nominada al Goya a la Millor Pel·lícula Europea, la comèdia ha aconseguit captivar a més d’1,3 milions d’espectadors a Espanya. Tan hilarant com a divertida, recupera l’esperit d’Adivina quién viene esta noche i del llegendari còmic Louis de Funès. Riures sense treva assegurades.

Els Verneuil són un elegant matrimoni de províncies, tradicional, dels de tota la vida… Les noces de les seves primeres tres filles no han estat com els seus pares somiaven. El senyor Verneuil mai va imaginar tenir un gendre musulmà, un de jueu i un altre xinès. Els soferts pares esperen que la seva bella filla menor almenys es casi per l’Església.

”Personatges hàbilment dibuixats amb els seus clixés retratats a la perfecció” 
METRO

Compra aquí la teva entrada anticipada