publicado 24-02-2016 en Esdeveniments, Promocions, Sessió especial

Dijous d’Imprescindibles: Good Morning, Babilonia de Paolo i Vittorio Taviani

Good Morning BabiloniaCoincidint amb la setmana d’estrena de la nova pel·lícula dels germans Cohen, un tribut al cinema al cinema, en els nostres Imprescindibles volem homenatjar un altre gran títol que es basa en aquesta premissa i que enllaça amb el centenari de l’obra mestra del cinema mut de D. W. Griffith, “Intolerància”. Us convidem a gaudir de Good Morning Babilonia (1987), una de les més notables i ambicioses pel·lícules de la filmografia dels germans Taviani on, per atzars de la vida, els protagonistes acaben treballant per al rodatge del referent de Griffith, retrat del cinema clàssic des d’un Hollywood naixent.

Els germans Nicola i Andrea Bonnano emigren d’Itàlia a la recerca de fortuna. Finalment la destinació els porta a Hollywood. Allí descobriran la màgia del setè art i el seu talent els permetrà participar en el rodatge de la llegendària pel·lícula muda “Intolerància”. En la meca del cinema s’enamoraran i viuran un somni que es veurà frenat per l’esclat de la Primera Guerra Mundial.

 

«Bellíssima reconstrucció del cinema mut.» EL PERIÓDICO

Compra aquí la teva entrada anticipada