El niño y la bestia a La festa de l’espectador

El niño y la bestiaDemà, dimarts 1 de març, a La festa de l’espectador et portem El niño y la bestia, la nova pel·lícula de Mamoru Hosoda (Wolf Children), definit com el nou Hayao Miyazaki per la crítica internacional. Un autèntic mestre de l’animació japonesa amb un imaginari únic i irrepetible replet de creativitat.

En Kyuta és un nen solitari que viu a Tòquio i en Kumatetsu és una criatura sobrenatural aïllada en un món imaginari. Un dia el nen creua la frontera al món imaginari i entaula amistat amb en Kumatetsu, que es converteix en el seu amic i guia espiritual. Aquesta trobada els portarà a multitud d’aventures.

Festival de San Sebastià 2015 Secció Oficial a Competición

Festival de Sitges 2015

Festival de Gijón 2015

Deliciosa rondalla (…) El director aconsegueix amb aquesta nova obra el seu mestratge (…) el seu cinema és cada vegada més complex (…) i les seves imatges desprenen majors nivells d’emoció, poesia i sentit de l’aventura.“ Beatriz Martínez -El Periódico-

Una bella rondalla de creixement i coneixement (…) animada de forma excelsa, tendra i amb cor, és el film d’animació japonès mes entranyable dels últims anys.“ Pablo González Taboada -Cinemanía- 

 

Compra la teva entrada anticipada