Dijous d’imprescindibles: Una habitación con vistas de James Ivory

Una habitación con vistas

Demà, tornem a la nostra cita setmanal de Dijous d’imprescindibles amb aquesta adaptació de la novel·la del Nobel de Literatura I.M. E.M. Forster: Una habitación con vistas (1985). Guanyadora de 3 Oscar, aquesta és una de les més emblemàtiques pel·lícules del director James Ivory. Protagonitzada per un repartiment excepcional (Julian Sands, Maggie Smith, Daniel Day-Lewis i Judi Dench, entre d’altres), el film va catapultar a la protagonista Helena Bonham Carter.

Lucy Honeychurch és una jove anglesa de bona família que s’enamora de George Emerson durant unes inoblidables vacances a Florència. Desgraciadament, la seva cosina Margaret impedeix que el romanç prosperi, i Lucy torna al seu Anglaterra natal on es promet a un home anomenat Cecil Vyse. Però l’arribada de George a la campinya provocarà una catarsi en ella.

3 Oscar 8 Nominacions: millor guió adaptat, direcció artística i vestuari
5 BAFTA 14 Nominacions (incloent millor pel·lícula)
Sindicat de Directors (DGA) Nominada a millor director
National Board of Review Millor pel·lícula
Premios David di Donatello Millor film i director extranger
Cercle de Crítics de Nova York Millor fotografia
Compra aquí la teva entrada anticipada