Preestrena de Mi hija, mi hermana a La festa de l’espectador

mihija_mihermana

Dimarts 29 de març, projectarem la preestrena de Mi hija, mi hermana, el debut com director del guionista d’“Un profeta” i “La familia Bélier” Thomas Bidegain.  Aquest remake de “Centauros del desierto” de John Ford va ser seleccionat per la Quinzena de Realitzadors al Festival de Cannes 2015 i a la Secció oficial Punt de trobada de la Semana Internacional de Cine de Valladolid. La pel·lícula va obtenir quatre nominacions als Premis César i va guanyar el premi Michel d’Ornano al Festival del Deauville.

Una immensa prada, en l’est de França, acull una trobada d’amants de l’estil de vida country i del Llunyà Oest americà. Alain balla amb la seva filla Kelly, de 16 anys, mentre la seva esposa i el fill petit de la família, Kid, els miren des d’un segon pla. Però aquest mateix dia Kelly desapareix i la família s’enfonsa. Alain emprèn una cerca sense treva per trobar a la seva filla, encara que li costi tot el que té i li porti a recórrer llocs remots: llocs sinistres i inquietants en els quals l’únic suport l’hi donarà Kid, qui sacrifica la seva joventut per acompanyar al seu pare en una missió que sembla interminable.

“Un debut prometedor i bellament escrit (…) La posada en escena de Bidegain és fortament suggestiva”  Boyd van Hoeij -The Hollywood Reporter-

“Thomas Bidegain trasllada el Centauros en el desierto fordiano a França (…) [Una] desconstrucció de la masculinitat de gènere en aquest debut en la direcció inflexible i antiromàntica” Peter Debruge -Variety-

Compra aquí la teva entrada anticipada