Animalades a Verdi Kids!

A Verdi Kids, la cartellera infantil de dissabte 16 i diumenge 17 estarà protagonitzada per uns personatges peluts molt singulars… Animeu-vos a passar un cap de setmana “bestialment” divertit amb els nens de la casa!

El grúfalo y como mola tu escobaEl libro de la selva – Doblada en castellà

·El libro de la selva (The Jungle Book), Jon Favreau, EUA, 2016, 105’. 

El libro de la selva és una nova aventura èpica d’acció real sobre Mowgli, un cadell humà al que ha criat una família de llops. Però amb l’arribada del perillós tigre Shere Khan, la selva deixa de ser una llar per Mowgli. El terrible tigre, que porta les cicatrius de l’Home, ha promès eliminar tota amenaça humana en la selva. Així que a Mowgli no li queda més remei que abandonar l’única llar que ha conegut en tota la seva vida i emprèn un fascinant viatge de autodescubrimiento, acompanyat de la sempre fidel Bagheera, la pantera mentora del nen, i del despreocupado ós Baloo. Pel camí, Mowgli es creua amb criatures de la selva que no tenen les millors intencions del món. Està Kaa, una pitó la seductora veu de la qual i mirada hipnotitzen al cadell humà, i el Rei Louie, que amb el seu to suau intenta obligar a Mowgli al fet que reveli el secret de la misteriosa i mortífera flor vermella: el foc.

“Favreau supera les expectatives amb un espectacle en el qual ressona el seu cinefilia (picades d’ullet a Leone i Coppola) i la tecnologia ajuda al sentiment en lloc d’entorpir-ho. El director de ‘Iron Man’ i el seu segon lliurament sembla haver posat un esforç extra sabent les comparatives a les quals la seva criatura seria sotmesa. No solament amb el clàssic de 1967, una meravella vitalista però malenconiosa que ha inspirat multitud de carreres”  Juan Manuel Freire -El Periódico-

Compra aquí la teva entrada del DISSABTE 16: 12:00 | 16:00 18:10 o del DIUMENGE 17: 11:30 | 16:0018:10

 

El grúfalo y como mola tu escobaKhumba - Doblada en castellà

·Khumba (Khumba), Anthony Silverston, Sudàfrica, 2013, 85’.

Khumba és una zebra amb solament la meitat del seu cos a ratlles a la qual tots culpen per la falta de pluges. A causa de la gran pressió de la rajada Khumba decideix embarcar-se en una audaç missió per aconseguir totes les ratlles que li falten. En la seva cerca del llegendari pou d’aigua del que totes les zebres van obtenir les seves preuades línies, la zebra coneix a una sèrie de personatges molt extravagants: un ñu sobreprotector, Mamà V i Bradley, un obsessionat estruç. Però abans que pugui reunir-se de nou amb la seva rajada, Khumba haurà d’enfrontar-se cara a cara amb el malvat Phango, un lleopard sàdic que controla tots els pous d’aigua de la zona i aterroriza a tots els animals en el Gran Karoo. Al llarg del viatge i de les noves experiències, Khumba comença a aprendre que la diversitat és essencial per a la supervivència i que la diferència fa que un pugui ser la força de tota la rajada.

Cert suspens -Khumba i els seus amics són perseguits per un tirànic lleopard- i gran simpatia als moments finals apuntalan un guió entretingut d’aquesta tendra aventura. Els nens, destinataris finals d’aquesta pel·lícula, gaudiran sens dubte d’aquest film, que demostra que la cinematografia sud-africana sàpigues com trobar temes en el seu folklore i en el seu medi ambient per descobrir els seus més riques rondalles“ Adolfo C. Martínez -La Nación-

Compra aquí la teva entrada del DIUMENGE 17: 11:30

 

El grúfalo y como mola tu escobaZootrópolis - Doblada en català (11.30h)

·Zootrópolis (Zootopia), Byron Howard, Rich Moore, Jared Bush, EUA, 2016, 109’. 

La moderna metròpoli mamífera de Zootrópolis és una ciutat absolutament única. Està composta de barris amb diferents hàbitats com la luxosa Sahara Square i la gèlida Tundratown. És un gresol on els animals de cada entorn conviuen, un lloc on no importa el que siguis. De fet pots ser qualsevol cosa, des d’un elefant enorme fins a la musaraña més diminuta. Però quan arriba l’optimista agent Judy Hopps, descobreix que ser la primera conejita d’un cos policial compost d’animals durs i enormes no és gens fàcil. Però està decidida a demostrar la seva vàlua i es fica de cap en un cas, a pesar que això significa treballar amb Nick Wilde, una guineu xerraire i estafador, per resoldre el misteri.

Divertidíssima (…) ‘Zootrópolis’ acumula encerts còmics, però també s’atreveix a aixecar un incisiu discurs, d’atrevides conclusions, sobre la gestió social sota un clima de correcció política.”  Jordi Costa -El País-

Disney tipus Pixar. (…) Compta amb un guió molt bé elaborat i enginyós tant en el desenvolupament de la trama com en els diàlegs“ Francisco Marinero -El Mundo-

Embolicant la resplendor dels moments de comèdia suprema hi ha una pel·lícula astuta com una guineu i entranyable com una conilleta“ Joan Pon -Fotogramas-

Compra aquí la teva entrada del DIUMENGE 1711:30

 

Ernest & CelestineErnest & Celestine - Doblada en català (11.30h)

·Ernest & Celestine (Ernest et Célestine), Benjamin Renner i Stephane Aubier, França, 2013, 80′. 

Al món dels óssos, està mal vist fer-se amic d’un ratolí. Ernest, un enorme goso músic ambulant, una mica rondinaire però de gran cor, acull a la seva casa a la petita Celestine, una rateta òrfena que ha escapat del món subterrani dels rosegadors. Malgrat les seves diferències, aprenen a respectar-se i conèixer-se. Entre ells sorgirà una gran amistat que desafiarà l’ordre establert.

Revela el control d’altres claus i un maneig de la subtilesa que es posa al servei d’un exquisit exercici d’animació tradicional“ Jordi Costa -El País-

Bella pel·lícula (…) desborda sensibilitat, tendresa i poesia. Hi ha escenes meravelloses“ Carmen L. Lobo -La Razón-

Petita meravella animada (…) Pocs films toquen més a l’espectador com aquesta història (…) Simplement una delícia Fausto Fernández -Fotogramas-

“Una delícia, un miracle animat que ens fa tornar a creure en la màgia del cinema i en les possibilitats d’aquest com a mitjà expressiu (…) la millor pel·lícula d’animació francesa des de ‘L’il·lusionista‘ de Sylvain Chomet“ Pablo González Taboada -Cinemanía-

Compra aquí la teva entrada del DIUMENGE 17: 11:30