ÚLTIMA OPORTUNITAT: Projecció d’“EL NIÑO Y LA BESTIA” amb taller de dibuix!

Després de l’èxit de la primera sessió amb taller de dibuix, el 8 de maig volem repetir la experiència i us convidem a passar una tarda de cinema i manualitats de la mà d’Escola JOSO de dibuix i el Centre Experimentem amb l’Art. Vine amb els teus fills a passar una tarda de cinema i dibuix!

elninoylabestia_1024

En què consisteix el taller?

El taller de dibuix tractarà sobre aprendre a dibuixar els personatges principals de la pel·lícula “El Niño y la Bestia”; en ell s’ensenyaran també les tècniques bàsiques per dibuixar anime.

Escola JOSO 

Escola Joso és un centre docent especialitzat en còmic, fundat per l’humorista gràfic Joso. Compta amb dues seus, a Barcelona i a Sabadell i està considerat com la degana de les escoles de còmic a Espanya. Escola Joso neix en 1982 i es converteix en pionera a la ciutat més significativa al món del còmic a Espanya. En l’actualitat és un referent europeu en l’ensenyament de l’art seqüencial.

Centre Experimentem amb l’Art

Experimentem amb l’Art és una entitat educativa que treballa amb l’art contemporani i processos creatius entesos com a eines per fomentar la capacitat crítica i creativa de les persones. La seva activitat principal és la de dissenyar i realitzar projectes artístic-educatius. A part d’això, l’E-Art desenvolupa un programa d’activitats anomenat “els Tallers”, destinat a l’experimentació creativa de bebès, nens i famílies. En definitiva, es tracta d’un espai de trobada entre artistes, el públic i maneres de fer i pensar l’art, generant diàleg, reflexió i esperit crític.

On som?

La projecció de la pel·lícula serà als Verdi Park (c/Torrijos 49) i el taller al Centre Experimentem amb l’Art (c/Torrijos 68), just davant dels mateixos Verdi Park.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada: Cinema + Taller. 8 de maig. 16h (25 primeres entrades venudes)

EL-NIÑO-Y-LA-BESTIA