Dijous d’imprescindibles: Fellini essencial

La dolce vitaDijous d’imprescindibles et porta una de les grans obres mestres de Federico Fellini. La dolce vita (1960), una feroç mirada a la premsa rosa i el film que va inventar el famós terme conegut com “paparazzi” és considerada unànimement com una de les millors pel·lícules de la història del cinema.

Fellini i el seu perfecte alter ego, Marcello Mastroianni, al costat de la meravellosa música de l’inevitable Nino Trencada i a l’espectacular bellesa d’Anita Ekberg, van convertir La dolce vita en tot un clàssic immortal. No et perdis aquest gran imprescindible demà, dijous 5 de maig.

Marcello Rubini és un periodista a la recerca de celebritats que es mou amb insatisfacció entre les festes nocturnes de la burgesia de l’època. Un dia és informat que Sylvia, una cèlebre diva del món del cinema, arriba a Roma. Marcello decideix que aquesta és la seva oportunitat d’aconseguir una gran notícia i perseguirà a aquesta bella dama per les festes nocturnes de la ciutat.

Festival de Cannes Palma d’Or millor pel·lícula

Premis BAFTA Nominada a millor pel·lícula

Oscar Millor vestuari (B&N). 4 nominacions, incloent director i guió

Cercle de Crítics de Nova York Millor pel·lícula estrangera

National Board of Review Top millors pel·lícules estrangeres

Premis David di Donatello Millor director

 

«Veritablement inoblidable.» Los Ángeles Times

«Una pel·lícula que va trencar les regles de la narrativa i va impulsar la cinematografia.» Martin Scorsese

Compra aquí la teva entrada anticipada

Propers títols

Dijous 12 de maig: Titus (1999) de Julie Taymor

Dijous 19 de maig:  Trono de sangre (1957) d’Akira Kurosawa