Dijous d’imprescindibles: 400 Aniversari de la mort de Shakespeare

Titus

Demà, 12 de maig, commemorem en el nostre Dijous d’imprescindibles el 4t Centenari de la mort del dramaturg i poeta més important de la llengua anglesa i un dels més cèlebres de la literatura universal amb Titus (1999). Dirigida per Julie Taymor i protagonitzada per Anthony Hopkins i Jessica Lange, aquesta cinta és una surrealista interpretació del drama shakespeariano Tito Andrónico. Una història de venjança èpica en pantalla gran.

El gran general romà Titus Andrónicus torna a Roma després de la seva victoriosa campanya contra els godos. Per celebrar-ho, sacrifica als déus al fill del cabdill vençut, guanyant-se així l’odi etern de Tamora, la mare del jove, que també és la seva presonera. L’hora de la venjança arriba quan el corrupte Saturninus és nomenat emperador i pren a Tamora com a esposa.

OSCAR 1999 Nominada a millor vestuari

Compra aquí la teva entrada anticipada
 

Propers títols

Dijous 19 de maig: Trono de sangre (1957) d’Akira Kurosawa

Dijous 26 de maig: Intocable (2011) d’Olivier Nakache i Eric Toledano