Els Verdi són D’elles, dones cineastes

A partir del 2 de juny, el primer dijous de cada mes a les 22:00h, es projectarà el curt d’una directora de cinema i es projectarà una de les seves pel·lícules preferides a la sala principal dels nostres cinemes. El cicle porta el nom D’elles, i vol reivindicar el treball de les dones cineastes. Les directores han estat escollides per la distribuïdora de curts Marvin & Wayne. Presentaran el seu curtmetratge i a més a més escolliran el llargmetratge amb el que més s’identifiquin i que dialogui millor amb la seva obra.

Amb aquest nou cicle especial de programació, els Cinemes Verdi continuen en el seu afany d’oferir continguts alternatius de qualitat a les seves sales , recolzant en aquesta ocasió al jove talent cinematogràfic. 

Les directores convidades per formar part d’aquest projecte tenen característiques molt diferents. La primera convidada és l’Aina Clotet, directora novell que acaba de presentar el seu primer curt al Festival de Màlaga. La Clara Roquet serà la segona en formar part D’elles, coneguda per la seva feina com a guionista (10.000km.) i guanyadora del premi Gaudí amb el seu primer treball com a directora (El Adiós). També participaran Roser Aguilar, Belén Funes, Mar Coll i Alice Waddington.

Començarem el 2 de juny amb Aina Clotet i el seu curt Tiger, seguit de la pel·lícula Pequeñas mentiras sin importancia.

Delles

 Preu de l’entrada 7€ (o 5,5€ si ets Amic dels Verdi). Compra aquí la teva entrada anticipada