Si Dios quiere (preestrena) a La festa de l’espectador

Si Dios quiere

La festa de l’espectador de demà et portem la preestrena de Si Dios quiere, una divertidíssima comèdia de gran èxit a les sales de cinema italianes. Dirigida per Edoardo Maria Falcone (Millor Director Novell en els Premis David di Donatello 2015) i protagonitzada per Alessandro Gassman (Transporter 2) i Marco Giallini (La prima cosa bella).

Tommaso és un cardiòleg respectat, una mica dèspota, ateu convençut i liberal. Com a bon italià, la seva família és molt important per a ell i està especialment orgullós del seu fill menor, un brillant estudiant de medicina disposat a seguir els seus passos. No obstant això, el jove té nous plans i revoluciona a la família amb una inesperada notícia: vol fer-se guareix.

 

Premis David di Donatello Millor òpera prima. Nominació Millor Actor (Marco Giallini)

 

Compra aquí la teva entrada anticipada