La pel·lícula francesa que va revolucionar la taquilla espanyola

IntocableDemà, 26 de maig, al nostre Dijous d’imprescindibles projectaremos Intocable. Amb més de 19 milions d’espectadors i una recaptació superior als 120 milions d’euros, la pel·lícula d’Olivier Nakache i Eric Toledà s’ha convertit en un autèntic fenomen a França, escalant fins a la 3ª posició del box office francès de tots els temps i superant a la celebèrrima Lo que el viento se llevó. Més de 8.5 milions d’espectadors a Alemanya. S’ha convertit en la pel·lícula francesa més taquillera de la història a Alemanya. Nº1 a Espanya – 2.5 milions d’espectadors i més de 16.2 milions d’euros a Espanya.

Comèdia basada en fets reals, sobre dos homes que mai haurien d’haver-se oposat: un aristòcrata ferit en un accident i un jove dels suburbis de París qui es converteix en el seu assistent i li retorna les ganes de viure.

Satellite Awards Millor pel·lícula estrangera

Premis Goya Millor pel·lícula  europea

Festival de Tokio Premi a la millor pel·lícula i al millor actor (François Cluzet i Omar Sy)

Premis César 9 nominacions i César al millor actor (Omar Sy)

Premis del Cinema Europeu 4 nominacions BAFTA Nominada a Millor pel·lícula de parla no anglesa

 

Compra aquí la teva entrada anticipada
 

Propers títols

Dijous 2 de juny: Rififí (1955) de Jules Dassin

Dijous 9 de juny: El amigo americano (1977) de Wim Wenders