Steve McQueen: The Man & Le Mans (preestrena) a La festa de l’espectador

Steve McQueen

La festa de l’espectador de demà et portem la preestrena de Steve McQueen: The Man & Le Mans. Amant de l’automobilisme, en 1970, Steve McQueen era el rei de Hollywood. Després de l’èxit de “El caso de Thomas Crow” i “Bullitt”, per fi, una pel·lícula que canviaria la seva vida per sempre sobre la seva gran passió. Aquest documental combina impressionants seqüències inèdites i entrevistes. És la història verídica d’una llegenda del cinema que va arriscar tot per fer realitat el seu somni.

En 1970, Steve McQueen era el rei de Hollywood. Després de l’èxit del cas de Thomas Crown i Bullitt (1968), gens podria fer-li caure. Amant de l’automobilisme, ara podia fer una pel·lícula que seria la passió de la seva vida. El seu rodatge canviaria la seva vida per sempre. La pel·lícula combina impressionants seqüències inèdites i enregistraments d’àudio d’entrevistes. És la història verídica d’una llegenda del cinema que va arriscar tot per fer realitat el seu somni.

Compra aquí la teva entrada anticipada