Dijous d’imprescindibles: Hipnòtica i amb una meravellosa Ava Gadner

Pandora y el holandés erranteDijous 16 de juny als nostres imprescindibles projectarem Pandora y el holandés erranteEl nord-americà Albert Lewin (“cineasta literari” d’un gust sibarita i excepcional on els hi hagués) va estrenar en 1950 aquest film, una pel·lícula maleïda i incomprendida en la seva època com a poques que va suposar el tret de sortida al vincle de Ava Gardner amb Espanya. Una dels cims del cinema romàntic, una obra absolutament indispensable.

és una dona d’una bellesa arrebatadora que destrueix la vida de tots els homes que s’enamoren d’ella. Sembla incapaç d’estimar o de correspondre als seus sentiments. Tot canvia quan apareix en la seva vida Hendrick van der Zee (James Mason), un misteriós mariner, l’esperit del qual està condemnat a vagar sense rumb al voltant del món fins que trobi una dona que mori d’amor per ell.

“Un relat atemporal” David Hughes -EMPIRE-

 

Compra aquí la teva entrada anticipada

Propers títols

Dijous 23 de juny: El mundo sigue (1963) de Fernando Fernán Gómez

Dijous 30 de juny: ¡Bruja, más que bruja! (1977) de Fernando Fernán Gómez*

*Els 10 primers en comprar l’entrada per aquesta sessió en taquilla, es portaran de regal un exemplar del llibre “Fernando Fernán Gómez. El hombre que quiso ser Jackie Cooper”.