Dijous d’imprescindibles: Descobrint al Fernando Fernán Gómez més desconegut

Bruja más que brujaDijous 30 de juny, projectarem a Dijous d’imprescindibles: ¡Bruja, más que bruja!* (1977) de Fernando Fernán Gómez. Celebrant el seu 40º aniversari d’estrena, presentem reeditada i en versió remasterizada, una de les obres més inèdites de Fernando Fernán-Gómez. Comèdia musical que farà les delícies de qualsevol fan del cinema clàssic espanyol. Formen el seu equip artístic el mateix Fernán-Gómez, el recentment mort Paco Algora, Emma Cohen i la humorista catalana Mary Santpere. Passi especial a l’última edició del Festival de Cinema de Màlaga.

*Els 10 primers en comprar l’entrada per a aquesta sessió en taquilla (Verdi PARK, c/Torrijos 49) es portaran de regal un exemplar del llibre ”Fernando Fernán Gómez. El hombre que quiso ser Jackie Cooper”

En tornar del servei militar, Juan es troba que el seu oncle Justino s’ha casat amb la núvia d’aquest, Mariana. Juan acudirà a la bruixa del poble perquè li ajudi a venjar-se del seu oncle i així alliberar a la seva estimada.

Compra aquí la teva entrada anticipada 

 

Propers títols

Dijous 7 de juliol: El cartero (y Pablo Neruda) (1994) de Michael Radforf

Dijous 14 de juliol: El silencio del mar (1949) de Jean-Pierre Melville