Dijous d’imprescindibles: La pel·lícula que va robar el cor a Itàlia

El cartero y Pablo NerudaDemà, dijous 7 de juliol projectarem dins del nostre ”Dijous d’imprescindibles” la pel·lícula dirigida pel britànic Michael Radford: El cartero (y Pablo Neruda). Basat en la novel·la d’Antonio Skármeta aquest retrat del Xile dels 70 va ser portat al cinema amb extraordinari èxit: Oscar a la millor Banda Sonora Original (a més de 5 nominacions més en els premis de l’Acadèmia), 3 BAFTA al millor director, pel·lícula de parla no anglesa i música; 5 nominacions en els Critics’ Choice Awards i 6 nominacions i el Premi David di Donatello al millor muntatge entre molts altres.

Mario (Massimo Troisi) és un home senzill que accepta una feina de carter. de carter. El seu treball consisteix a portar el correu a un únic destinatari, el poeta xilè Pablo Neruda (Philippe Noiret), que viu exiliat en un petit poble italià. Mario se sent fascinat per la figura de Neruda, i entre els dos homes anirà creixent una gran amistat.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Propers títols

Dijous 14 de juliol: Close Up (1990) d’Abbas Kiarostami

Dijous 21 de juliol (programa doble): Una historia inmortal (1968) d’Orson Welles i Bon voyage (1944) d’Alfred Hitchcock.