Antes del anochecer en La festa de l’espectador

Antes del anochecer“La festa de l’espectador” de demà, dimarts 12 de juliol, et porta Antes del anochecer. Amb el nou de Linklater ja en cinemes (Todos queremos algo), volem fer el nostre particular homenatge amb la reposició d’un dels seus grans títols Antes del anochecer. Aclamada per la crítica internacional i considerada una de les històries romàntiques més memorables del cinema contemporani, el guió està coescrit pels seus dos actors protagonistes: Julie Delpy (2 Dies a París) i Ethan Hawke (Gattaca).  

Jesse i Celine es troben de nou, aquesta vegada durant l’estiu en la bella Grècia. Han passat nou anys des del seu segon i última trobada romàntica a París i gairebé dues dècades des que van coincidir en un tren amb destinació a Viena. Encara els queda una oportunitat?

«Meravellosa i sens dubte, la millor de la trilogia» Screen International

«Una obra mestra» IndieWire

 

Compra aquí la teva entrada anticipada