Juan y Eva a La festa de l’espectador

Juan y EvaA “La festa de l’espectador” de demà, dimarts 19 de juliol, et portem Juan y Eva. El passat 9 de juliol es va complir el bicentenari de la independència d’Argentina i fem el nostre petit homenatge amb el tercer film de Paula de Luque “Juan y Eva”. El film argentí va obtenir molt bon resultat de taquilla i a més es va estrenar a Espanya i Brasil amb gran èxit de públic i de crítiques.

El terratrèmol ocorregut a la ciutat de Sant Joan, al gener de 1944 dóna origen a la història d’amor de Juan Domingo Perón i Eva Duarte. Ell, un coronel de l’Exèrcit; ella una actriu de radi en ascens. La pel·lícula narra la construcció d’aquesta relació des de gener de 1944 fins a octubre de 1945. Eva col·labora juntament amb altres artistes en la col·lecta que organitza Perón, des de la Secretaria de Treball, per recaptar fons per a les víctimes del terratrèmol. Ni ell ni ella saben llavors tot el que els oferirà la destinació.

Festival de cinema iberoamericà de Huelva Colón de Plata millor actor (Osmar Núñez)

Cóndor de Plata: 2 premis Direcció d’art i vestuari

Compra aquí la teva entrada anticipada