Dijous d’imprescindibles: Dos mestres, Orson Welles i Alfred Hitchcock

Una historia inmortalDemà, dijous 21 de juliol projectarem al nostre “Dijous d’imprescindibles” un programa doble: Una historia inmortal d’Orson Welles (1968) i Bon voyage d’Alfred Hitchcock (1944). Triat pel British Film Institute com el millor director de la història i un dels artistes més versàtils del segle XX en el camp del teatre, la ràdio i el cinema al costat del que es considera el millor director d’Anglaterra i (per a molts) el director més influent de tots els temps. En definitiva, dos pesos pesats del setè art: Orson Welles i Alfred Hitchcock. 

Una Historia Inmortal: En el Macau del segle XIX, un ric comerciant està obsessionat amb una antiga llegenda que corre de boca en boca entre els mariners. La d’un home ric que va pagar a un mariner pobre cinc guineas per engendrar a un nen amb la seva jove esposa.

Bon Voyage: Quan un pilot de la Real Força Aèria (RAF) fuig de presó, aconsegueix sortir de França i arribar a Londres gràcies a l’ajuda de la Resistència francesa.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Propers títols

Dijous 28 de juliol: Las vacaciones del Señor Hulot (1953) de Jacques Tati

Dijous 4 d’agost: Cinema paradiso (1988) de Giuseppe Tornatore