Cerca de tu casa a La festa de l’espectador

CERCA DE TU CASA-poster final

A “La festa de l’espectador” de demà, dimarts 26 de juliol, et portem Cerca de tu casa. Una de les pel·lícules que van passar pel recent Festival de Màlaga i que millors crítiques i expectació ha collit. Un musical sobre la crisi, sobre els desnonaments des d’una mirada nova, més emocional, més imprevisible. Una esperança anímica i emocional.

Sílvia Pérez Cruz (Goya a la Millor Cançó per “Blancanieves”) ha estat la creadora de la banda sonora mentre que la coreografia és a càrrec de la ballarina i coreògrafa Sol Picó (Premis Max, Premi Nacional de Dansa de la Generalitat de Catalunya en 2004), una gran coneixedora de la dansa clàssica i espanyola i contemporània que ha aconseguit crear un personalíssim segell.

Tardor 2007. Sonia, una jove de trenta anys que després de perdre el seu treball, no pot fer front al pagament de la hipoteca. L’empleat de l’oficina bancària que s’enfronta al drama de deixar sense casa als seus veïns de tota la vida. Un policia que viu turmentat perquè ha de treure a famílies senceres dels seus pisos i deixar-les al carrer… Són algunes de les situacions que se succeeixen en aquesta història de lluita, solidaritat i esperança.

”Que una pel·lícula valenta i bella existeixi ja és una gran notícia (…) d’una bellesa commovedora. Una de les apostes de veritable risc creatiu del festival de Màlaga” La Vanguardia

Compra aquí la teva entrada anticipada