Dijous d’Imprescindibles: De vacances amb Jacques Tati

hulot-cartelEl 28 de juliol projectarem al “Dijous d’imprescindibles” el film de Jacques Tati Les vacances del Sr.Hulot. Considerada per la crítica internacional com la comèdia més cèlebre del prestigiós cineasta francès. Una pel·lícula protagonitzada per l’alter ego del realitzador plena de brillantor i frescor. Nominada a l’Oscar 1956 al Millor Guió i a la Palma d’Or al Festival de Cannes 1953.

En un balneari de la costa atlàntica, els estiuejants són incapaços d’apartar de les seves rutinàries costums urbanes fins que arriba Monsieur Hulot al volant del seu vell trasto i trenca la calma estival. Per gran alegria dels nens, Hulot ofereix als hostes de l’hotel unes vacances inoblidables.
«Ens trobem davant d’un humor nou, directe i deliciós.» Fotogramas

Compra aquí la teva entrada anticipada  

Pròxims títols

Dijous 4 d’agost: Cinema paradiso (1988) de Giuseppe Tornatore

Dijous 11 d’agosto: El gran dictador (1940) de Charles Chaplin