D’ELLES, nova programació!

Continuem a la volta de l’estiu amb el cicle D’elles! El primer dijous de cada mes a les 20:00h, es projectarà el curt d’una directora de cinema i es projectarà una de les seves pel·lícules favorites a la sala principal dels nostres cinemes. El cicle porta el nom D’elles, i vol reivindicar el treball de les dones cineastes. Les directores han estat escollides per la distribuïdora de curts Marvin & Wayne. Presentaran el seu curtmetratge i a més triaran el llargmetratge amb el qual més s’identifiquin i que millor dialogui amb la seva obra.

Els Cinemes Verdi continuen en el seu afany d’oferir continguts alternatius de qualitat a les seves sales, recolzant en aquesta ocasió el jove talent cinematogràfic.

Comencem el 8 de setembre amb Alice Waddington i el seu curt Disco Inferno, seguit de la pel·lícula Turbo kid.

Compra aquí la teva entrada anticipada

D'ELLES