Los visitantes la lían a La festa de l’espectador

Los visitantes la lian

A “La festa de l’espectador” del dimarts 16 d’agost, preestrenem la comèdia francesa Los visitantes la lían. El tercer lliurament d’aquesta famosa saga protagonitzada per Jean Reno i Christian Clavier.

 

Encallats en els corredors del temps, el comte Godofredo “l’Audaç” i el seu cafre escuder Delcojón “el Bribón” arriben a la Revolució Francesa. A un moment en què els descendents de Delcojón (ara cognomenats “DelCojoné”), confisquen el castell i tots els béns dels descendents del comte, aristòcrates que fugen de “Madame La Guillotine”.

L’estrella més taquillera a França de 2014, Christian Clavier (“Déu meu, però què t’hem fet?”) i el director de “Los Visitantes no nacieron ayer” són els responsables del guió d’aquesta seqüela brillant, cridada a convertir-se en una de les comèdies europees més taquilleres de l’any.

 

 

Compra aquí la teva entrada anticipada