Dijous d’imprescindibles: Los Visitantes de Jean-Marie Poiré

Los visitantes

Amb motiu de l’imminent estrena de la tercera entrega de la saga, el 18 d’agost al “Dijous d’Imprescindibles” recuperem la comèdia de Jean-Marie Poiré Los Visitantes. El film, protagonitzat per Jean Reno i Christian Clavier, es va convertir després de la seva estrena el 1993 en l’èxit comercial més important del cinema francès en els últims 20 anys.

El comte Godofredo “l’audaç” i el seu escuder, Delcojón el Bribón, són dos personatges que viuen a l’Edat Mitjana però que, per culpa del conjur poc encertat d’un bruixot, es veuen transportats en el temps, aterrant a la fi del segle XX.

En aquesta època tot és diferent i estrany per a ells: els transports, les noves tecnologies, la forma de vestir, els seus costums … Tot. Hauran de buscar el camí de retorn si volen tornar a la seva antiga vida.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 25 d’agost: Playtime (1967) de Jacques Tati

Dijous 1 de setembre: El último bailarín de Mao (2009) de Bruce Baresford