El Principito a “La festa de l’espectador”

El principito

A “La festa de l’espectador” de demà, dimarts 6 de setembre, preestrenem El Principito. La primera adaptació animada del clàssic immortal d’Antoine de Saint-Exupéry dirigida pel cineasta nominat a l’Oscar, Mark Osborne.

 L’amistat entre una Nena a la qual la seva exigent mare està preparant per viure en el món dels adults i el seu veí, un ancià Aviador, bondadós i excèntric que revela la seva nova amiga un món extraordinari on tot és possible. Un món que ell va conèixer fa molt de temps gràcies al Petit Príncep. Aquí és on comença el viatge màgic i emocional de la Nena a l’univers del Petit Príncep que la porta a retrobar-se amb la seva infància i acabar comprenent que el més important són les relacions humanes, i que només es veu bé amb el cor perquè l’essencial és invisible als ulls.

 

La crítica ha dit:

“El clàssic atemporal d’Antoine de Saint-Exupéry rep una adorable renovació, especialment en les seves seqüències stop-motion fetes a mà” -Variety. 

“Davant l’allau de productes d’animació estiuencs facturats des de la pura fórmula de màrqueting, reconforta gaudir d’una pel·lícula tan artesanal, una miniatura tan acurada” -Fotogramas.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada