Programació de setembre de la “Sala Academia”

Fruit de la col·laboració signada entre l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d’Espanya i els Cinemes Verdi, tres dimarts al mes es projectaran sessions especials programades per l’Acadèmia i obertes al públic per només 3,90 € (2,90 € Amics del Verdi). Retrospectives, preestrenes i cicles per als més cinèfils … Una oportunitat única i exclusiva pels espectadors de Barcelona! 

Programació setembre

Visionarios
Dimarts 6 de setembre, 20:15

Visionarios (Manuel Gutiérrez Aragón, 2001)

En els anys de la Segona República, un poble del nord es commociona amb les aparicions de la Verge. Vestida de negre, plorant i amb una espasa entre les mans, la Mare de Déu prediu una horrible guerra. Almenys, això és el que anuncia un grup de joves que assegura veure-la. Les valls del País Basc s’omplen de creients, curiosos i escèptics. Tots volen veure els visionaris. I Usúa és una d’ells.

“Pel·lícula inquietant (…) Té la genuïna força visual, complexitat, terbolesa, lirisme, l’aura entre màgica i tràgica del millor univers de Gutiérrez Aragón”  -El Mundo.

“Un elegant i subtil joc d’àgils, vives i belles imatges” -El País.

Compra la teva entrada anticipada per Visionarios aquí

 

El perro del hortelano
Dimarts 13 de setembre, 20.15h

El perro del hortelano (Pilar Miró, 1996)

Diana, comtessa de Belflor, és una jove perspicaç, impulsiva i intel·ligent. Està enamorada del seu secretari, Teodoro, però s’assabenta que aquest ja està compromès amb Marcela. Moguda per la gelosia i l’enveja, fa tot el possible per separar els dos enamorats. Adaptació cinematogràfica de l’obra de Lope de Vega, que respecta el text en vers.

Ganadora de 7 Premis Goya, incloent-hi Millor pel·lícula, direcció i actriu.

“Meravellosa adaptació de l’homònim literari. Excel·lent recreació de l’època, vistós vestuari i unes interpretacions d’altura (…) Malbarata qualitat en tot el metratge” -El País.

Compra la teva entrada anticipada per El perro del hortelano aquí

 

CARTEL_Hermosa juventud 70x100_loc
Dimarts 27 de setembre, 20.15h

Hermosa juventud (Jaime Rosales, 2014)

Natalia i Carles, són dos joves enamorats de 20 anys, que lluiten per sobreviure en l’Espanya actual. Els seus limitats recursos els impedeixen avançar com els agradaria. No tenen grans ambicions perquè no tenen grans esperances. Per guanyar una mica de diners decideixen rodar una pel·lícula pornogràfica.

Festival de Cannes Secció oficial (“Un Certain Regard”)
“Rosales anivella grans moments d’emoció continguda amb altres de precisió i novetat en el llenguatge i aconsegueix un magnífic equilibri entre la innovació i la commoció” - ABC.

Compra la teva entrada anticipada per Hermosa juventud aquí