Festa de l’espectador: recuperem El cartero (y Pablo Neruda) de Michael Radford.

El cartero y Pablo NerudaAmb motiu de l’imminent estrena del film “Neruda” del xilè Pablo Larraín, demà, dimarts 13 de setembre a les 20:15h, projectarem a la nostra “Festa de l’espectador” la pel·lícula El cartero (y Pablo Neruda).

Basat en la novel·la d’Antonio Skármeta, aquest retrat del Xile dels 70 va ser portat al cinema amb gran èxit pel britànic Michael Radford: Oscar a la millor Banda Sonora Original (a més de 5 nominacions més en els premis de l’Acadèmia), 3 BAFTA al millor director, pel·lícula de parla no anglesa i música; 5 nominacions als Critics ‘Choice Awards i 6 nominacions i el Premi David di Donatello al millor muntatge entre molts altres. 

Mario (Massimo Troisi) és un home senzill que accepta una feina de carter. El seu treball consisteix a portar el correu a un únic destinatari, el poeta xilè Pablo Neruda (Philippe Noiret), que viu exiliat en un petit poble italià. Mario se sent fascinat per la figura de Neruda, i entre els dos homes anirà creixent una gran amistat.

 

La crítica ha dit:

“Feta sota circumstàncies úniques i colpidores, que va guanyar intensitat i una mena de puresa a partir dels seus problemes. Una pel·lícula impregnada d’emoció” - Los Angeles Times.

“Bella i apassionada” - Cinemanía.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada