Dijous d’Imprescindibles: 2ª sessió d’Intolerancia de D.W. Griffith

intolerancia

Coincidint amb el centenari de la seva estrena, els dies 15 i 22 de setembre a les 20:15h oferim sessions especials del clàssic de D.W. Griffith Intolerància en el nostre “Dijous d’Imprescindibles”.

Fita del cinema mut escrita i dirigida pel cineasta D.W. Griffith (“El naixement d’una nació”). De pressupost i recursos desmesurats per l’època, encara avui segueix sorprenent per la seva espectacularitat i èpica. L’aportació d’aquesta pel·lícula a la tècnica cinematogràfica és indiscutible.

 

Quatre històries, cada vegada més interrelacionades, il·lustren la inhumanitat amb què l’home ha tractat als seus semblants al llarg de la història: una parella contemporània lluita contra la pena de mort a la forca; la passió i crucifixió de Crist; la caiguda de Babilònia; i la matança dels hugonots al dia de Sant Bartomeu per part dels catòlics.

 

“Un títol inqüestionable dins la història del cinema que ha mantingut la seva força al llarg del temps” Fotogramas.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxima sessió d’Intolerancia el dia 22 de setembre a les 20:15h.