Aprendiendo a conducir d’Isabel Coixet a “La festa de l’espectador”

Aprendiendo-a-conducir

A “La festa de l’espectador” de demà, dimarts 20 de setembre, recuperem el film Aprendiendo a conducir d’Isabel Coixet. Una divertida comèdia protagonitzada pel guanyador de l’Oscar Sir Ben Kingsley, a qui Coixet ja va dirigir a “Elegy”, i la nominada a l’Oscar Patricia Clarkson (“Cairo time”). El muntatge va ser realitzat per la tres vegades guanyadora de l’Oscar Thelma Schoonmaker, habitual col·laboradora de Martin Scorsese.

 

Wendy és una escriptora de Manhattan que decideix treure’s el carnet de conduir mentre el seu matrimoni es dissol. Per a això pren classes amb Darwan, un home d’origen indi que es guanya la vida com a taxista i instructor en una autoescola. Mentre condueixen pels carrers de Nova York, s’allunyen dels seus problemes quotidians i sorgeix entre ells una amistat especial.

 

La crítica ha dit:

“Una pel·lícula realment meravellosa” -New York Observer.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada