Dijous d’Imprescindibles: última sessió d’ Intolerancia de D.W. Griffith

intolerancia

El dijous 22 de setembre a les 20: 15h, oferim l’últim passi del clàssic de D.W. Griffith Intolerancia al nostre “Dijous d’Imprescindibles”.

Fita del cinema mut escrita i dirigida pel cineasta D.W. Griffith (“El naixement d’una nació”). De pressupost i recursos desmesurats per l’època, encara avui segueix sorprenent per la seva espectacularitat i èpica. L’aportació d’aquesta pel·lícula a la tècnica cinematogràfica és indiscutible.

 

Quatre històries, cada vegada més interrelacionades, il·lustren la inhumanitat amb què l’home ha tractat als seus semblants al llarg de la història: una parella contemporània lluita contra la pena de mort a la forca; la passió i crucifixió de Crist; la caiguda de Babilònia; i la matança dels hugonots al dia de Sant Bartomeu per part dels catòlics.

 

“Un títol inqüestionable dins la història del cinema que ha mantingut la seva força al llarg del temps” Fotogramas.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

 

Pròxims títols

Dijous 29 de setembre, sessió doble amb: Aventure Malgache (1944) d’Alfred Hitchcock i Noche y niebla (1955) d’Alain Resnais