Ampliem la cartellera de Verdi Kids!

Amb motiu del pont de la Constitució, a partir de divendres 2 de desembre ampliem les nostres sessions Verdi Kids per a nens de totes les edats amb els següents títols

 

cartel_minimatch_CASTMinimatch d’animació per nens de més de 2 anys -

 

· Un programa format per 11 curtmetratges, finalistes del Meu Primer Festival de Cinema, que arriben des de tot el món i que expliquen històries tendres, boniques, divertides, imaginatives i sorprenents. Durada: 45 ‘. 

 

Compra aquí la teva entrada pel DIUMENGE 4: 11:30 | 16:00| o pel DIMARTS 6: 11:30 | 16:00

 

 

nullVaiana – Doblada en català

· Vaiana (Moana, 2016), John Musker i Ron Clements, Estats Units. Duració: 104’.

Fa milers d’anys els millors mariners del món viatjaven al llarg de l’oceà Pacífic descobrint noves illes, però un bon dia els seus viatges van cessar i encara ningú ha descobert per què. Vaiana, una jove apassionada i intrèpida que sent un fort vincle amb el mar, és la filla adolescent del líder d’una tribu que habita les illes del Pacífic Sud. Ella està disposada a resoldre el misteri sobre els seus avantpassats.

Seguint el consell de la seva àvia, la jove decideix no fer cas a la prohibició del seu pare de romandre a l’illa, i es llança als confins de l’Oceà en companyia de la seva mascota, un maldestre gall de nom Heihei. En el seu camí es trobaran amb Maui, un semidéu que compta amb un ham màgic, que li dóna l’habilitat de canviar de forma. Junts viuran una gran aventura en què s’enfrontaran a ferotges criatures en una missió gairebé impossible que els portarà a creuar el mar obert, trobant al seu pas molta acció, enormes animals marins, submons sorprenents i cultures antigues.

Pel·lícula d’animació dirigida per Ron Clements i John Musker, directors de La sireneta (1989), Aladdin (1992), Hèrcules (1997) o Tiana i el gripau (2009).

“Una delícia (…) Igualment atraient per als ulls, les orelles, el cor i el sentit de la diversió, Vaiana representa al més excel·lent Disney contemporani” Michael Rechtshaffen -The Hollywood Reporter

“Vaiana manté la tradició que va fer a Disney el líder dels contes de fades animats” Peter Deburge -Variety

Compra aquí la teva entrada

 

Properes sessions Verdi Kids de desembre:

Un Viatge a l’espai (+5): un viatge sorprenent a l’espai a través d’un recopilatori de curts lúdics, variats i entretinguts, que ens conviden a jugar i a imaginar altres mons més enllà del planeta Terra. (Entrades a la venda pròximament)

La Reina culet i altres curts suïssos (+4): Què? Que Suïssa és un país avorrit? Només heu de veure aquestes nou històries animades de creadors d’aquest país per descobrir un món ple d’imaginació! (Entrades a la venda pròximament)