Programació especial de Nadal al Verdi Kids!

Verdi Kids és una programació de cinema per als més petits que es pot veure en diferents dies en dues sessions, una al matí i una altra a la tarda. Cinema independent, de qualitat i de tot el món, doblat al català. Una programació que educa en valors i alhora diverteix als més petits de la casa. Aquesta és la programació especial de Nadal!

 

 

petits
Petits herois -

· Divertida i bonica selecció de set curtmetratges plena de sorpreses , enginy i creativitat . Amb un punt en comú : els seus petits herois protagonistes , que intenten fer front de forma enginyosa a diferents reptes vitals.

Aquesta sessió està recomanada a partir de 4 anys.

 

CURTMETRATGES:

- Por de volar de Conor Finnegan, (Irlanda), doblat al català.

- El cérvol i la conilleta de Péter Vácz, (Hongria), sense diàlegs.

- Grand Prix de Marc Riba i Anna Solanas, (Espanya), sense diàlegs.

- El cassó de l’Anatole d’ Éric Montchaud, (França), doblat al català.

- Ser o no ser…taronja de John Banana, (França), sense diàlegs.

- L’elefant i la bicicleta d’Olesya Shchukina, (França), sense diàlegs.

- 5,80 metres de Nicolas Deveaux, (França), sense diàlegs.

 

Compra aquí la teva entrada pel DIUMENGE 18 a les 11:30h 

Següents sessions DISSABTE 24, DIMECRES 28 i DISSABTE 31 de desembre (entrades a la venda pròximament).

 

 

viatge
Viatge a l’espai -

· El programa Viatge a l’espai és un viatge sorprenent! Els astres, els planetes, la lluna, les constel·lacions… tots aquests elements combinats amb uns personatges d’allò més estrafolaris formen aquest recull de cinc curtmetratges variats, lúdics i entretinguts, que ens conviden a jugar i a imaginar altres mons més enllà del planeta Terra!

 Aquesta sessió està recomanada a partir dels 6 anys.

 

CURTMETRATGES:

- Tornada a l’escola de Stéphane Aubier, Vincent Patar, (Bèlgica), doblat al català.

- Hi havia una vegada una lluna blava, de Steve Boot, (Regne Unit), sense diàlegs.

- Johnny Express, de James (Kyungmin) Woo, (Corea del Sud), sense diàlegs.

- No podem viure sense l’univers, de Konstantin Bronzit, (Rússia), sense diàlegs.

- La balada de Davy Crocket a l’espai, de Max Porter, Ru Kuwahata i David Cowles, (EUA), cançó en anglès.

 

Compra aquí la teva entrada pel DIUMENGE 18 a les 16:00h

Següents sessions DISSABTE 24, DIMECRES 28 i DISSABTE 31 de desembre (entrades a la venda pròximament).

Properes sessions Verdi Kids

- Les aventures del petit talp (+2): Descobreix el mític personatge de l’animació txeca que ha donat la volta al món amb Les aventures de talpet. La seva curiositat i la seva picardia el porten a viure unes aventures divertides i entranyables, que faran les delícies dels més petits. Una producció única carregada de valors positius com l’amistat, l’ecologisme, la creativitat o el respecte a la diferència. (Entrades a la venda pròximament)

- La reina culet i altres curts suïssos (+4): Què? Que Suïssa és un país avorrit? Només heu de veure aquestes nou històries animats de creadors d’aquest país per descobrir un món ple d’imaginació! (Entrades a la venda pròximament)