Estrena del programa de curtmetratges “La sopa de pedres i altres contes capgirats”

sopa_BCNcartel

El próxim dissabte 14 de gener estrenem el programa de curts infantils La sopa de pedres i altres contes capgirats.

Una sessió de petits films que adapten de forma original contes populars i costums universals entre els nens. Qui no ha comptat mai ovelles per adormir-se? O s’ha posat el jersei al revés per anar a l’escola? Qui no ha sentit a parlar de la sopa de pedres? Cinc històries plenes d’encant, fantasia i humor, presentades pel Mussol del cinema, un dibuix animat entranyable que farà de fil conductor dels diferents curtmetratges.

Especialment recomanada per a nens i nenes de 3 a 8 anys.

Durada del programa: 40 minuts.

LA SOPA DE PEDRES I ALTRES CONTES CAPGIRATS és la primera entrega d’una col·lecció de curtmetratges per a diferents edats que s’estrenarà al llarg del 2017. Aquests programes de curts estan conduïts pel mussol del cinema, un personatge present en tota la col·lecció que a banda d’introduir les històries que formen part d’aquests programes explica curiositats del cinema i de cadascuna de les pel·lícules.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada