Preestrenem el film d’animació Ballerina!

ballerina-cartel

Dimarts 24 de gener a les 20: 15h, preestrenem a “La festa de l’espectador” la pel·lícula d’animació francesa Ballerina. 

Dels productors de “Intocable” ens arriba la coproducció europea d’animació més gran dels últims anys. El director Theodore Ty (persona clau en les reeixides sagues “Madagascar” i “Kung Fu Panda”) participa en aquesta emocionant comèdia d’aventures i també els emergents joves actors Elle Fanning (“Maléfica”) i Dane DeHaan (“Lawless (Sin ley)”), que presten les seves veus als principals personatges del film.

 

Felicia és una noia òrfena amb gran determinació i un únic somni, convertir-se en ballarina. Per a això comptarà amb l’ajuda del seu amic Víctor, un jove inventor amb qui compartirà moltes i divertides aventures a la màgica Paris.

 

 

Compra aquí la teva entrada anticipada