publicado 27-01-2017 en Sin categoría

Dario Argento torna al nostre “Dijous d’Imprescindibles” amb Rojo Oscuro

Rojo_oscuro_Frontal

A la sessió de les 20:15 h del nostre “Dijous d’Imprescindibles” del pròxim 2 de febrer recuperem Rojo Oscuro, de Dario Argento.

Film essencial en la filmografia del mestre del giallo i considerada per molts com la millor pel·lícula del realitzador romà, Rojo Oscuro és tot un emblema del terror. Una joia del gènere que segueix servint com a inspiració per a infinitat de produccions.

 

Roma. Durant una exhibició pública de les seves facultats una famosa mèdium sintonitza amb una ment criminal. Mentrestant, al fons de la sala, una figura misteriosa abandona el seu seient. Posteriorment, Mark, un pianista de jazz anglès i veí de la parapsicòloga, contempla atònit des del carrer com una figura desconeguda estrella del cap de la seva veïna contra la finestra del seu apartament. Sense voler Mark segueix la pista del sàdic assassí, donant inici al pitjor dels seus malsons.

 

Compra aquí tu entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 9 de febrerA hard day’s night (1964) de Richard Lester.

Dijous 16 de febrer: Scanners (1981) de David Cronenberg.