Mustang a “La festa de l’espectador” dels Verdi

mustang

Dimarts 31 de gener a les 20:15 h, recuperem a “La festa de l’espectador” l’aclamada pel·lícula turca Mustang. 

Òpera prima de la directora franco-turca Deniz Gamze Ergüven. Una joia presentada al Festival de Cannes 2015, on va ser premiada amb el premi Europa Cinemas Label, elegit pels exhibidors a la Quinzena de Realitzadors.

El film va ser nominat posteriorment als Oscar com a Millor Pel·lícula de Parla no Anglesa (França), als Globus d’Or com a Millor Pel·lícula Estrangera i als Independent Spirit Awards com a Millor Pel·lícula Internacional.

 

En un remot poble de Turquia, cinc germanes creixen en una família obsessionada amb la tradició, i concretament, amb la virtut de les noies. La seva lluita per la llibertat esdevé un magnífic i commovedor pols entre el passat i el present en la Turquia actual.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada