¡Animalades de cine al Verdi Kids!

Animalades
El cap de setmana passat vam ampliar la cartellera Verdi Kids amb l’estrena del programa de curts infantils 
Animalades de cine.

En aquesta selecció de curts trobareu una adaptació delirant de faules populars portades a la gran pantalla amb sentit de l’humor i enginy. Petites històries universals que conserven el caràcter educatiu original i hi afegeixen creativitat i diversió. El millor de les faules i del cartoon en una mateixa proposta per gaudir els caps de setmana en horari de matí (11:30h) i tarda (16h).

Animalades de cine és el nou títol de la col·lecció “El Mussol del Cinema”, formada per seleccions de curtmetratges d’animació que comparteixen un fil conductor i una doble voluntat lúdico-didàctica. El personatge del Mussol introdueix les diferents històries adreçant-se directament als petits espectadors i generant un vincle amb ells.

Animalades de cine és una sessió de 40 minuts que inclou els següents curtmetratges:

-La Fontaine va de rodatge: el corb i la guineu, de Pascal Adant.

Jean de La Fontaine decideix fer una pel·lícula amb la seva mítica faula El corb i la guineu. Però… té els actors adequats? Ha fet un bon càsting?

-Rumors, de Frits Standaert. 

Mentre gaudeixen d’una bonica tarda d’estiu, tres llebres fan la migdiada al bell mig de la selva. Tot d’una, senten un soroll inusual darrere el fullatge…

-La llei del més fort, de Pascale Hecquet.

Tres simis s’encapritxen amb un plàtan: tots tres volen degustar la fruita. El mico més petit haurà d’idear un bon pla per aconseguir-lo!

-La Fontaine fa un documental: La granota que es volia fer tan gran com un bou, de Pascal Adant.

Fals documental d’animació basat en una famosa faula de La Fontaine, en què  una granota envejosa es proposa arribar a ser tan gran com un bou.

-La gallina, l’elefant i la serp, de Fabrice Luang-Vija.

Agafem un animal de la granja, un de la selva i un del desert i els posem tots junts. Obtindrem una faula delirant i plena d’acció.

-El pingüí, de Pascale Hecquet

Un pingüí decideix marxar del Pol Nord i migrar cap al tròpic on poder prendre el sol i relaxar-se sota un cocoter. Però no tot serà tan ideal com ell havia somiat…
Compra aquí la teva entrada anticipada