Ovelles y Llops al Verdi KIDS!

ovejas-cartel

Després del seu pas per la primera edició del BCN Film Festival realitzat el mes d’abril als nostres cinemes, aquest dissabte dia 6 de maig s’incorpora a la nostra cartellera Verdi Kids el film d’animació Ovejas y Lobos.

Aquesta divertida pel·lícula, dirigida per Andrey Galat i Maxim Volkov, es podrà veure en dos passis diaris durant el cap de setmana; un matinal a les 12:15h i un altre de tarda a les 16:10h.

 

En una terra màgica i llunyana, en un petit i pintoresc poble situat entre verds prats i turons, viu un ramat d’ovelles sense preocupacions. Però la seva vida pastoral i lliure d’estrès s’interromp quan una rajada de llops estableix el seu campament a un barranc proper. D’acord amb les tradicions antigues, el líder del grup, Magra, anuncia que el seu futur successor ha de provar el seu dret a liderar desbancant els seus rivals. Quan el poderós i sanguinari Ragear fa un pas endavant, l’únic llop prou valent per desafiar-lo és en Gris, el favorit del grup, però un fica potes sense esperança. Per arribar a ser un líder i recuperar l’amor de la Bianca, en Gris va cap al bosc, on descobreix un campament de conills gitanos. L’endevina conill Mami li dóna una màgica “poció de la transmutació.” Gris la beu poció i torna a la cova dels llops, però descobreix en arribar que ja no és un altre d’ells. Ara s’ha transformat… en una ovella!

 

Compra aquí la teva entrada anticipada