Richard, La Cigüeña arriba al Verdi KIDS!

RICHARD-poster

Després del seu pas per festivals com el Toronto International Film Festival i la Berlinale, aquest dissabte dia 13 de maig s’incorpora a la nostra cartellera Verdi Kids el film d’animació  Richard, La Cigüeña.

La pel·lícula, guanyadora del premi del públic infantil al passat Festival de Cinema de la de Luxemburg i del BAFICITO com a millor pel·lícula infantil al festival d’Argentina, es podrà veure en dos passis diaris durant el cap de setmana; un matinal a les 12:15h i un altre de tarda a les 18:30h.

 

Richard és un pardal que ha estat adoptat i criat per una família de cigonyes, i està convençut de ser una d’elles. Però sorgeixen problemes quan les cigonyes, aus migratòries, parteixen cap a Àfrica per passar l’hivern. Richard vol partir també, i comença a fer autoestop per tota Europa, en autobús, tren, i vaixell, juntament amb un mussol excèntric i un periquito divertidíssim que canta música disco, per demostrar a la seva família de cigonyes que ell també és una d’elles.

 

 

Compra aquí la teva entrada anticipada