publicado 26-05-2017 en Sin categoría

Mouchette de Robert Bresson al “Dijous d’Imprescindibles”

mouchette-DEF

L’1 de juny a les 20: 15h en el nostre “Dijous d’Imprescindibles” recuperem el mític film de Robert Bresson Mouchette.

Un impecable drama de Robert Bresson (Un condenado a muerte se ha escapado) basat en una novel·la del cèlebre escriptor Georges Bernanos, del qual ja adaptés l’any 1951 Diario de un cura rural. Una bella i dura reflexió sobre la maldat i els problemes de l’adolescència guanyadora del Premi Especial del Jurat al Festival de Cannes.

 

La jove Mouchette (Nadine Nortier) s’enfronta a dificultats en tots els aspectes de la seva vida; el seu pare (Paul Hébert) és un borratxo cruel que la maltracta i la seva mare (Maria Cardenal) està malalta, morint lentament. Un dia, fugint d’una tempesta, Mouchette es troba amb Arsène (Jean-Claude Guilbert), un caçador furtiu que la deixa refugiar-se en la seva cabina. Després, el caçador l’assalta i fins i tot li fa xantatge per intentar involucrar-la en l’encobriment d’un crim que ha comès.

Compra aquí la teva entrada anticipada

Pròxims títols

Jueves 8 de junioMadame Bovary (1992) de Claude Chabrol

Jueves 15 de junio: ¡Qué noche la de aquel día! (1964) de Richard Lester