Mi vida de Bruce Joel Rubin al “Dijous d’Imprescindibles”

MiVida_cartel

Amb motiu del 50 aniversari de l’actriu Nicole Kidman, el dijous 29 de juny a les 20:15h al nostre “Dijous d’Imprescindibles” recuperem la pel·lícula  Mi vida.

Dirigida pel guanyador d’un Oscar Bruce Joel Rubin (guionista de Ghost) i protagonitzada per Michael Keaton (Birdman, Spotlight) i la guanyadora d’un Oscar Nicole Kidman (Los secretos del corazón, Las horas). Una pel·lícula emotiva i inoblidable amb una meravellosa banda sonora composta pel cinc vegades guanyador de l’Oscar John Barry.

 

Bob Jones és un executiu d’èxit a qui la vida el posarà a prova. Casat amb Gail, la felicitat li arriba amb la notícia del proper naixement del seu primer fill. Però l’alegria es converteix en tristor quan, després d’unes proves mèdiques, li comuniquen que pateix una greu malaltia i que potser no podrà arribar a conèixer al seu futur fill.

 

 

Compra aquí la teva entrada anticipada.