publicado 28-06-2017 en Sin categoría

Preestrena de la comèdia La wedding planner a “La festa de l’espectador”

La Wedding Planner

Després del seu pas per la Secció Cinema Amb Gràcia del BCN Film Festival, el dimarts 4 de juliol a les 20:15h preestrenem La wedding planner a “La festa de l’espectador”.

La nova comèdia de l’actriu i directora Reem Kherici (París a toda costa). Protagonitzada per la mateixa Kherici i l’actor Nicolas Duvauchelle (Una mujer en África). Completa el repartiment la dues vegades guanyadora del César Sylvie Testud (La vida en rosa (Edith Piaf)) i Julia Piaton (Dios mío, ¿pero qué te hemos hecho?).

 

Juliette té una agència d’organització de noces. Però ella no creu en les parelles estables i prefereix passar d’un romanç a un altre. Aquesta nit és Mathias. Una osca més en el seu cinturó per a ella i un moment de debilitat per a ell. Perquè ell té parella: Alexia, una jove perfecta i enemiga d’infància de Juliette. Quan Alexia descobreix la targeta de visita de Juliette entre les coses de Mathias, ho interpreta com una proposta de matrimoni.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada.