Recuperem Regreso a Howards End al “Dijous d’Imprescindibles”

regreso-cartel

Amb motiu del 25 aniversari de la seva estrena, el dijous 6 de juliol a les 20:15h al nostre “Dijous d’Imprescindibles” recuperem la pel·lícula  Regreso a Howards End.

Guanyadora de 3 Oscar: Millor Actriu Protagonista (Emma Thompson), Millor Guió Adaptat, Millor Direcció Artística. Una pel·lícula inoblidable de James Ivory protagonitzada per Anthony Hopkins, Vanessa Redgrave, Helena Bonham Carter i Emma Thompson.

 

Margaret i Helen Schlegel són dues germanes cultes i emancipades per l’època en què viuen (finals del XIX). La seva relació amb la convencional família Wilcox acaba en enemistat. No obstant això, passat cert temps, s’estableix una estreta relació entre Margaret i la senyora Wilcox, qui, per a disgust de la seva família, decideix nomenar hereva de la seva mansió a la major de les Schlegel.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada.

 

Pròxims títols

Dijous 13 de juliol: Quemado por el sol (1994) de Nikita Mikhalkov

Dijous 20 de juliol: Las vacaciones del señor Hulot (1953) de Jacques Tati